Filosofie en meditatie: nu meedoen of op een moment dat je beter past.
Online
Maandag, 1 maart • 19:30 - 20:45
Online, Zoom
Michiel Neervoort
Beschrijving
Het woord filosofie komt uit het Grieks en betekent zoveel als 'liefde voor de wijsheid, of waarheid'. We verkeren nu in een tijd waar vrijheid van denken en handelen zwaar onder druk staan. Meer en meer wordt er voor ons gedacht en bepaald wat al dan niet waar is. Verwant met filosofie is het yogische begrip 'svadyaaya'. Dit betekent: studie van dat wat wezenlijk waar is.

Deze avonden gaan we verder met dit onderzoek naar wat er werkelijk toe doet, wat wijsheid is. Onvermijdelijk komt dan de liefde ervoor tot bloei! Zoals altijd in de les gaan theorie en praktijk (oefeningen en meditatie) hand in hand.

Meedoen kan met een strippenkaart of losse les. Deze kan je aanschaffen als je de les boekt en daarna betalen door het bedrag over te maken op ons nieuwe rekeningnummer van TRIODOS bank! Fijn als je het oude ING-nummer in het adresboek van je internet bankieren/ app vervangt voor ons nieuwe nummer: IBAN: NL98TRIO0338511008 t.n.v. ANNA-yogacentrum.
Je kan ook je sportkaart gebruiken. Stuur ons dan eenmalig een appje met een foto van de voor- en achterkant van je kaart (06 51821442)

Als je boeking bevestigd is, krijg je ongeveer 30 minuten voor de les begint de zoom-link in je mailbox. Kijk ook in je spamfolder als je geen mail ziet.

Na de les ontvangt iedereen per mail een linkje waarmee je de online les op je eigen moment nog eens kunt volgen. De link is 7 dagen geldig. Tot die tijd kan je de les bekijken zo vaak je wilt.

Als zoom nog nieuw is, kijk dan van tevoren op je gemak alvast naar het programma op www.zoom.us. Klik op 'host a meeting' om vertrouwd te raken met het programma. Je kan dan op je gemak je camera, speakers en microfoon alvast eens te testen en bekijken hoe je je matje neer gaat leggen. Wij zijn tot vlak voor de les bereikbaar op 06-51821442

Fijne les!