zaterdag 21 september

10:30
De zin en onzin van voedingssupplementen
Tijd
10:30 - 12:00
Docent
Inval
Locatie
Splinterlaan 154c

In deze interactieve workshop duik je samen met Bianca Rustenhoven in de wereld van voedingssupplementen. Bijna de helft van de Nederlandse bevolking gebruikt regelmatig voedingssupplementen als aanvulling op de gewone voeding. Er zijn dan ook heel veel voedingssupplementen op de markt. Maar is het eigenlijk wel nodig om supplementen in te nemen? Heb je niet genoeg aan goede gezonde voeding?

En wat zijn voedingssupplementen eigenlijk? Gaat het alleen om vitaminen of ook kruiden? Ook zijn er enorme prijsverschillen, zeggen deze iets over de kwaliteit? En is het wel veilig om een voedingssupplement te slikken?

Als orthomoleculair therapeute heb ik veel te maken met voedingssupplementen. Veel mensen die bij mij op consult komen, gebruiken al supplementen, deze zijn vaak gekozen op basis van de commerciële boodschap van het product.

Wil je meer weten over voedingssupplementen? Kom dan naar deze interactieve workshop.

Er is veel ruimte om vragen te stellen. Ook kun je eventueel een voedingssupplement meenemen om hier gericht vragen over te stellen.

Mocht het een supplement zijn wat ik nog niet zo goed ken krijg je van mij persoonlijk antwoord op je vraag via de mail.

Geef je op via bianca@praktijkhelendeten.nl
Kosten: 7,50 euro

Wil je alvast meer weten over wat ik precies doe en wie ik ben check dan mijn website : www.praktijkhelendeten.nl