zaterdag 12 oktober : 'Terug naar -de stilte in- jezelf' One day Retreat

  09:30
'Terug naar -de stilte in- jezelf' One day Retreat

Tijd   09:30 - 16:00
Docent   Sanne
Locatie   Hanneke's pluktuin
Plaatsen   Nog 1 beschikbaar
Stel je voor: een heerlijk luxe dag voor jezelf. Een dag waar je afstand neemt van het dagelijks leven. En dat op steenworp afstand van Dronten op een prachtige locatie. Een dag waarin je teruggaat naar – de stilte in – jezelf.

Zo’n dag organiseren wij, Sanne van Baal en Leonie ten Wolde, op 12 oktober aanstaande. Een dag speciaal voor jou. Een dag om bij te komen, met o.a. yoga, meditatie en verdiepende, helende oefeningen. Om stil te staan bij wie jij in wezen bent. Heerlijk te eten en – in stilte - je te verbinden met jezelf en de mensen om je heen.

We hebben het allemaal druk, wanneer was de laatste keer dat je kon genieten van alle rust, ruimte, stilte en met jezelf kon zijn?
We nodigen je uit om erbij te zijn, zodat je jezelf cadeau kan doen wat je al te lang mist.

De kracht van stilte
De stilte is heilzaam en een krachtige tegenhanger voor de 24/7 samenleving. Vertragen, verdiepen, ervaren zonder dat je je hoeft te verhouden tot anderen. Als je het eenmaal geproefd hebt, ben je fan. Net als wij!

Wie zijn wij?
Leonie is in het dagelijks leven werkzaam als orthopedagoog en heeft zich daarnaast verdiept in mindfulness. Haar eerste meditatie ervaring was een 10 daagse stilte retraite in het Oosten. Een ervaring die haar voor altijd verandert heeft.

Sanne heeft haar eigen centrum voor Coaching, Yoga en Mindfulness. Toen ze begin 20 was, stapte ze op het meditatiepad. En op die weg is ze voortgegaan. Talloze opleidingen, stilte en healing retraites verder, deelt ze met veel liefde haar kennis en ervaring met je.

Meer over de One Day Retreat – de stilte in
Deze heerlijke dag, in veilige en vertrouwde setting, wordt gegeven op 12 oktober in de kas van Hanneke’s Pluktuin. Een prachtige polderlocatie, ruim, sfeervol en met breed uitzicht over de landerijen. Een voedzame, vegetarische lunch en onbeperkt drinken (thee, sap) zijn inclusief.

Deze dag is uitermate geschikt voor zowel beginners als meer gevorderden. Daar waar nodig en mogelijk springen we in op individuele behoeftes en kunnen we voorzien in persoonlijke aandacht.

Het programma is als volgt
9.30 Inloop, aankomst
10.00 Opening programma
10.15 Schrijfoefening
- De stilte in -
10.30 Landen in je lichaam
11.15 Thee, tijd voor jezelf
11.30 Heerlijke yogales
12.30 Lunch en tijd voor jezelf
13.30 Wandel meditatie in de prachtige tuin
14.15 Aandacht voor de adem
14.30 Thee en me-time
14.45 Special workshop (verklappen we nog niet)
15.30 Closing circle, thee en het doorbreken van de stilte (als je wilt)
16.00 Opgeladen en helemaal zen weer naar huis
(wijzigingen voorbehouden)

Kosten en aanmelding
Deze heerlijke dag kost slechts €79,95 en is inclusief verzorging voor de innerlijke mens (eten, drinken). Er is plek voor 15 personen, waarvan de tickets rap de deur uitvliegen. Dus twijfel niet te lang, maar boek snel!


Alles zit in de prijs, maar we vragen je wel je eigen yogamat, kussen/bankje en deken mee te nemen.

Vragen
Mocht je vragen hebben neem dan contact op met
Leonie: leonietenwolde@gmail.com of 0652428188
Sanne: 0614521052 (bellen of appen)


Kortom
We ontmoeten en ontvangen je graag op 12 oktober voor een heerlijke dag, speciaal voor jou. Tot dan!


Lieve groet,
Sanne en Leonie