Dru Yoga & Meditatie
Online
Vrijdag, 5 juni • 09:15 - 10:30
Yogastudio Zen Natuurlijk
Anne Verbakel
Beschrijving
Dru yoga, ook wel de yoga van het hart genoemd, is een vorm van yoga die gekenmerkt wordt door vloeiende bewegingen, Energy Block Releases (EBR’s) en veel aandacht voor de ademhaling, ontspanning en de stilte in jezelf. De oefeningen verminderen stress, zorgen dat energie beter gaat stromen en creëren vitaliteit, kracht en balans.
EBR’s zijn unieke reeksen van oefeningen die helpen om energieblokkades op te heffen. Dru yoga is ontwikkeld vanuit Hatha yoga en omvat veel klassieke yogahoudingen. In de lessen komen ook diverse ademhalings- en concentratieoefeningen aan bod. Iedere les wordt afgesloten met een heerlijke ontspanning en een (geleide) meditatie.

De Dru yoga & meditatie-lessen zijn down to earth en voor vrijwel iedereen toegankelijk. De oefeningen zijn heel mild en goed te volgen, ook voor mensen zonder yoga- en/of meditatie-ervaring.
De lessen worden gekenmerkt door zachtheid, dynamiek en afwisseling. Je leert lichaam en geest te ontspannen en je kunt op een luchtige manier de innerlijke rust in jezelf ontdekken en ontwikkelen.