Yin Yoga met Adriana
geannuleerd
Donderdag, 6 mei • 19:15 - 20:15
grasveld aan Orleanstoren, Aarschot
Adriana Stan
Beschrijving
Er is grote kans op regen en de temperatuur ligt deze week nog te laag voor een yin yogales buiten, vind ik persoonlijk...hopelijk volgende week beter weer!

Een zachte yogales, waar de focus ligt bij het stretchen. Niet enkel onze spieren, maar tot diep in het bindweefsel, daar waar spanningen en trauma opgeslagen worden. Men houdt de asana’s (lichaamshoudingen) langere tijd aan (3 tot 5 minuten).

Ik ervaar deze yogastijl als een meer emotionele en mentale beoefening, daar ik vaak hierin geconfronteerd wordt met mijn eigen grenzen, met pijn (goede en slechte), met gedachten en emoties, omdat we lang in stilte blijven liggen. Een aanrader wanneer je in de knoop ligt, om al die knopen los te maken!

De les gaat door vanaf 4 deelnemers.

Indien het weer het niet toelaat (te koud of regen), dan wordt de les geannuleerd. Indien je al betaald had, dan behoud je je beurt voor een volgende keer.

Je bereikt de Orleanstoren ofwel via het kruispunt Leuvensesteenweg/Leuvensestraat/Albertlaan ofwel via de Braekepoort. Indien je langs de Leuvensestraat komt, langs woonzorgcentrum Orleanshof, dan kan je op de parking van Duscon Accounting, onderaan de Orleanstoren parkeren. Na kantooruren is de parking volledig vrij. Je moet dan nog wel enkele trappen doen, maar zie dat als opwarming :)