WACHTLIJST 3-5 juni Move Your DNA weekend
Wachtlijst
Zaterdag, 4 juni • 08:50 - 18:00
alignmentLAB
Mina van Brunschot
Met meer gemak en vertrouwen in je lijf (en pijnvrij) bewegen, jouw werk- of sportprestaties verbeteren, of gewoon dagelijks meer bewegen in je drukke leven? Ik help je "vergeten" natuurlijke beweging in je lijf herstellen en te integreren in je dagelijks leven zodat je beter gaat bewegen. Beweging is echt belangrijk voor de werking van je lijf PLUS het raakt al je zintuigen: minder stress en goed in je vel. Beweeg en voel je beter!
Beschrijving
Nederlands voertaal. Schrijf je geheel vrijblijvend in op deze wachtlijst. Mocht er een plaats vrijkomen, krijg je op deze manier snel bericht!
Er is ook een Move Your DNA in Pelt gepland van 30 september tot en met 2 oktober. Je kunt je ook voor die wachtlijst aanmelden, zodat je op de hoogte wordt gesteld zodra je kunt inschrijven voor het weekend op Katy's website.


Details van een Move Your DNA-weekend in Pelt(B):
13 uur training inclusief 2x 1-1,5 uur wandelen op basis van het boek Move Your DNA van Katy Bowman. In de 13 uur zijn pauzes zijn niet inbegrepen. De oefeningen worden gegeven in blokken van 1,5 uur. Vrijdag beginnen we met een avondsessie binnen (kennismaken en de eerste alignment points). Zaterdag is de lunch tijdens de wandeling en op zondag in principe ontbijtwandeling. De mooie wandelroutes in de omgeving zijn iets langer dan een uur, vandaar dat ik ook vraag om je maaltijden mee te nemen als picknick (evt om te delen).
Lestijden: vrijdag 19:00 - 21:00 (kennismaking, uitlijning en ontspanning)
zaterdag 9:00 - 18:00 (lunchwandeling Hageven)
zondag 8:00 - 12:30/13:00 (afh van tijdstip wandeling)