Middag Retreat: Malse Psoas, Soepele Rug
Zondag, 18 december • 13:00 - 16:00
alignmentLAB, oefenzaal
Mina van Brunschot
Met meer gemak en vertrouwen in je lijf (en pijnvrij) bewegen, jouw werk- of sportprestaties verbeteren, of gewoon dagelijks meer bewegen in je drukke leven? Ik help je "vergeten" natuurlijke beweging in je lijf herstellen en te integreren in je dagelijks leven zodat je beter gaat bewegen. Beweging is echt belangrijk voor de werking van je lijf PLUS het raakt al je zintuigen: minder stress en goed in je vel. Beweeg en voel je beter!
Beschrijving
Waarom verdienen je psoasspieren een beetje meer aandacht? Omdat ze alleen al door hun positie heel veel invloed hebben op hoe jij je voelt: ze verbinden je onderrugwervels met je bovenbenen. Niet alleen stabiliseren ze jouw onderrug, soepele psoasspieren zorgen voor beweeglijkheid van spieren, gewrichten en organen in je onderlijf. En een soepele, malse psoas geeft je een gevoel van veiligheid, stabiliteit, bewegingsvrijheid en verdiept je ademhaling.
Wat leer je op deze dag: wat anatomie, lichaamsuitlijning, ontspanningsoefeningen, speelse psoasexploraties en tips voor een gezonde leefstijl, thuis en op het werk.
1 week van te voren ontvang je de een email met meer informatie.

Let op de bijzondere voorwaarden voor annuleren en terugbetaling:
Annuleren tot 72 uur van te voren: je ontvangt het betaalde bedrag minus €15 administratiekosten terug.
Minder dan 72 uur: je bent het hele bedrag verschuldigd. Het is mogelijk om iemand in jouw plaats te laten meedoen.