Osteoyoga 2: 6-vekers kurs
Mandag, 2 desember • 16:30 - 18:00
Helsesenter i Bergen, Sverresgate 33
Ingvild Skodvin Prestegård
Ingvild er den første Dru yogainstruktøren i heile Noreg. Ho har undervist i Bergen sidan 2014. Ingvild er spesialist på meistring, legingsprosessar og kroniske tilstandar. For meir informasjon sjå https://www.allmenningen.org/om-oss/
Beskrivelse
Vi inviterer til det populære Osteoyogakurset vårt: i 6 veker gjer vi rørsler, sekvensar, pusteøvingar og avspenning som er skreddarsydd for deltakarar med osteoporose og osteopeni. Så langt vi veit, er vi dei einaste i heile Hordaland med yogatilbod til denne deltakargruppa.

Dette kurset byggjer på Osteoyoga-kurset,og ligg tettare opp mot dr. Fishman si metode. Her vert det litt tyngre utfordringar for deg som har bygga opp litt styrke og balanse. Det er du som set grensene - alt skal kjennast trygt og komfortabelt :-)

Det er mykje forsking på osteoporose for tida, vi kjem til å kome innom dette også på kurset. Dette kurset er inspirert av arbeidet til Margaret Martin og Dr. Lauren Fishman. Mange av teknikkane kan gjerast heime når du har lært dei. Etter kurset vil du ha nok kunnskap til å ta del i dei andre yogatimane våre.

1200kr. per deltakar. Betalast med kort på første timen.