Heppiemassage door Integrama massage
Liste d'attente
Samedi, 28 janvier • 10:00 - 17:00
Vanessa Demeulemeester
Description
Een bijzondere kindermassage op maat van bijzondere kinderen

Deze massage werd door Helen Lodder (Nederland)  speciaal ontworpen voor kinderen met autisme  ,maar is ook heel bruikbaar bij kinderen met AD(H)D, het syndroom van Down, hoogsensitieve  kinderen, kinderen  met slaapproblemen, kinderen die snel boos worden, erg onrustig zijn of zich gewoon niet lekker in hun vel voelen. Het is een massage die eigenlijk fijn is voor alle kinderen en ook bij volwassenen kan toegepast worden.

Heppiemassage® is een massage op maat en wordt stap voor stap opgebouwd . Naast weldoordachte, voorspelbare  massagebewegingen wordt er ook gebruik gemaakt van de kracht van helende edelstenen en aromatherapie.

Heppiemassage® kan zorgen voor een beter evenwicht tussen linker-en rechterhersenhelft, meer rust en minder angsten en stress, een betere slaap, meer lichaamsbesef, een verhoogde concentratie, een beter contact en communicatie, zich beter in zijn vel voelen

Deze workshop is bedoeld voor ouders, opvoeders  en hulpverleners van bijzondere kinderen, voor masseurs , therapeuten en eigenlijk voor iedereen die zich deze bijzondere en multi-inzetbare massage op maat wil eigen maken.

Er is geen enkele ervaring vereist.

Heppiemassage workshop 2 dagen 28  en 29 januari 2023, prijs incl. BTW, uitgebreide syllabus, de drie massage-olietjes en bijhorende knuffelstenen gebruikt bij de heppiemassage, feed-back bij de eindopdracht en getuigschrift. En inclusief lunch !