Yoga Nidra
Abgesagt
Donnerstag, 30 April • 18:00 - 19:00
Vanessa Demeulemeester
Beschreibung
We leven in een tijd waar we altijd 'aan staan' Door de overprikkeling van het zenuwstelsel, is het vaak moeilijk om terug te schakelen naar ontspanningsmodus.

Yoga Nidra is een methode, waarbij er via geleide meditatie gewerkt wordt aan een complete ontspanning op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energistisch niveau. Alle lagen van je zijn worden aangesproken.

Letterlijk betekent het 'yogaslaap' maar eigenlijk brengt Yoga Nidra je lichaam in een diepe staat van ontspanning terwijl je geest wakker en alert blijft. Hierdoor kunnen spanningen en overtuigende gedachten die je vasthoudt ,losgelaten worden
en komen je intenties krachtiger binnen. Je lichaam en geest doen het werk waar jij met je denkende brein niet bij kunt.
Eén sessie staat gelijk aan vier uur slaap. Daarom voel je je na Yoga Nidra verfrist en uitgerust.
Je zal merken dat je beter en dieper slaapt, concentreren lukt beter, je ervaart meer rust en energie. Het is een vorm van yoga die kan helpen bij faalangst, moedeloosheid, onzekerheid en stress

Voor Yoga Nidra lig je heerlijk warm onder een dekentje op je mat en laat je je meevoeren door de stem van de lesgeefster. Je kan het niet verkeerd doen.