Rustige Hatha, livestream
Online
Martes, 22 noviembre • 18:30 - 19:45
Online
Anna van Hattem
Ik ben de oprichter van Anna’s Yoga Tree. Oorspronkelijk was ik sociaal wetenschapper. Ik moest niets van mindfullnes of yoga hebben. Ik had last van hardnekkige migraines en nadat ik alles al had geprobeerd heb ik yoga toch een kans gegeven. Yoga heeft mij de relatie met mijn lijf teruggegeven.Het maakt mij blij om je te ondersteunen bij een gezonde lifestyle: Of je nu meer rust en balans zoekt of vooral je kracht en lenigheid wil oefenen. Jij bent de expert van jouw lijf is mijn motto. Ik heb een fascinatie voor de werking van het menselijk lichaam en ik heb daarom een aantal jaar fysiotherapie gestudeerd, zodat ik met nog meer kennis gerichte aanwijzingen kan geven in mijn yogalessen.
Descripción
Een livestream voor als je klachten hebt of gewoon graag yoga vanuit je eigen huiskamer volgt.

Deze les is een rustigere variant van Hatha Yoga. Er is extra veel tijd om de les aan jouw lichaam aan te passen. De les begint met een lange warming-up. Er zijn geen zonnegroeten zoals bij de gewone Hatha Yoga lessen.
In deze les nemen wat langer de tijd om in de houding te komen, maar we gebruiken nog steeds actieve spierkracht. De les eindigt met een lange ontspanning.

30 minuten voor aanvang van de les krijg je de Zoom inlogcodes. Met je camera en microfoon is het toch alsof we bij elkaar zijn, en dat vanuit het gemak van je eigen huiskamer.