Workshop Yoga & Anatomie
Zaterdag, 24 juni • 10:00 - 12:00
Anna van Hattem
Ik ben de oprichter van Anna’s Yoga Tree. Oorspronkelijk was ik sociaal wetenschapper. Ik moest niets van mindfullnes of yoga hebben. Ik had last van hardnekkige migraines en nadat ik alles al had geprobeerd heb ik yoga toch een kans gegeven. Yoga heeft mij de relatie met mijn lijf teruggegeven.Het maakt mij blij om je te ondersteunen bij een gezonde lifestyle: Of je nu meer rust en balans zoekt of vooral je kracht en lenigheid wil oefenen. Jij bent de expert van jouw lijf is mijn motto. Ik heb een fascinatie voor de werking van het menselijk lichaam en ik heb daarom een aantal jaar fysiotherapie gestudeerd, zodat ik met nog meer kennis gerichte aanwijzingen kan geven in mijn yogalessen.
4 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Altijd al afgevraagd wat er nu precies met jouw lijf gebeurt in yoga? Wat er eigenlijk gebeurt als spieren aanspannen en ontspannen? Waarom de ene yoga houding je makkelijker af gaat dan de andere? Volg dan deze workshop Yoga en anatomie. De workshop bestaat uit theorie en het in praktijk brengen ervan met yogahoudingen. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur tot 2 uur en is inclusief thee en lekkers.

Deze workshop boek je met een workshopkaart. Bij je semesterabonnement zit een gratis kaart. De annuleringstermijn is 24 uur