Buiten Vinyasa Yoga
Saturday, 4 July • 10:30 - 11:45
Anne Elberse
Description
Wat moet je meenemen?
- je eigen yogamatje (heb je er écht geen een, laat het mij dan weten, ik kan er eenmalig eentje voor je meenemen)
- voldoende kleding, het liefst in laagjes zodat je wat uit kan doen zodra we gaan bewegen.
- Als je het lekker vindt kun je ook een eigen dekentje meenemen voor de eindontspanning (die met koud weer wel iets korter is dan in een normale les)

Er is geen kleedruimte aanwezig, wel kun je binnen bij Kaffeetaria van het toilet gebruik maken.

Waar is het?
De les vindt buiten plaats voor de deur bij Kaffeetaria aan de Saffierlaan 10 in Utrecht. Als je het terrein op gaat vanaf de Saffierlaan zie je een grasveld met grote bomen aan je rechterhand. Daar ben ik vanaf ongeveer 10.20 uur aanwezig.

Bij Kaffeetaria hebben ze heerlijke koffie, thee, ijsjes en meer. Binnenkort openen ze ook hun terras waar je na de les, als je zin hebt, nog kunt nagenieten.

Wat als het regent?
Als het last minute toch slecht weer blijkt te worden zal ik uiterlijk 9.30 uur besluiten of de les verplaatst wordt naar online. Als dat het geval is vindt de les plaats via Zoom en ontvang je daarvoor een inloglink.

Mochten de voorspellingen goed zijn maar er toch een spatje vallen, dan gaan we door als het bij een licht spatje blijft. Als het echt gaat regenen kan het zijn dat ik de les eerder moet stoppen (maar dat is vorig jaar in een hele zomer buiten les geven nog nooit voor gekomen gelukkig!).