Over Artemis Yoga

Welkom bij Artemis Yoga.
We hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende yogalessen.

Wil je kennismaken met Yoga bij Artemis?
Kies dan voor het pakket "Maak kennis met Yoga". Je mag dan 3 lessen naar keuze volgen uit het reguliere lesrooster voor slechts €27,50.

Belangrijk voor je eerste les:
Zelf breng je een dekentje mee. Deze heb je eventueel nodig om je lezelf toe te dekken tijdens de eindontspanning. Eventueel ook een handdoek om de mat en de kussens te bedekken. Breng bij voorkeur je eigen yogamatje mee. Heb je die (nog) niet dan kun je er één uit de zaal gebruiken. Deze dien je na afloop te reinigen.
Er zijn kluisjes voor je waardevolle spullen. Telefoons, jassen, tassen en andere items die tijdens de yogales niet nodig zijn mogen niet meegenomen worden in de zaal. Het gebruik van telefoon, smartwatch, stappenteller e.d. zijn niet toegestaan.
Alle lessen beginnen op tijd. Een kwartier voor aanvang van de les gaat de deur open. 5 minuten voor aanvang van de les sluit deur, toegang is dan niet meer mogelijk. Het is mogelijk om tot 4 uur voor aanvang van de les, de les kosteloos te annuleren in het online bookingssysteem B-sport.
Mocht je een blessure hebben, neem dan vooraf telefonische contact op met Nanda en meld het aan de desbetreffende docent.
Heb je nog vragen, bel gerust. tot snel op de mat... Nanda