Studio: Ademcirkel
Vrijdag, 7 oktober • 19:30 - 21:30
Studio
Dennis Kerckhoffs
3 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Wil je vrijer en meer aanwezig in het leven staan, vol kracht en in contact met jezelf?
Je eigen adem is de sleutel tot meer verbinding, heling en transformatie.

Een bewust verbonden adem opent naar wat diep binnenin ons leeft. Ademwerk is een krachtige methode om levensvragen, thema's waarmee je worstelt of intenties voor persoonlijke en spirituele groei te onderzoeken.
Deze prachtige techniek brengt je (weer) in verbinding met je lichaam en gevoel. Het helpt om diepe spanningen, oude patronen, verdrongen emoties, (on)bewuste overtuigingen laag voor laag los te laten.

Wat mag jij loslaten?
Onder deze lagen kom je in contact met je ware essentie van zachtheid en liefde. Ademwerk kun je beschouwen als een echte hartopener. Deelnemers ervaren na een Ademsessie vaak meer helderheid, rust en aanwezigheid.

Tijdens een gezamenlijke Ademcirkel doorleeft iedereen zijn eigen uniek proces. Door samen te komen in een cirkel en als één groep te ademen ondersteunen en versterken we elkaar.

De Ademcirkel is voor maximaal 6 personen. Er wordt gebruik gemaakt van aanraking en drukpunten om je te begeleiden en ondersteunen.

Voor deelname is een basisniveau van fysieke fitheid en mentale gezondheid vereist. Contra-indicaties zijn: epilepsie, glaucoom of loslatend netvlies, hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, na hersenbloeding of -infarct, recent ongeval of operatie, psychische problemen (nu of in het verleden), en zwangerschap. Laat Dennis vantevoren weten als je een (andere) medische aandiening hebt.

Meenemen: yogamat (als je die hebt; we hebben ook matten in de studio); een deken; pen en papier.