Start Feminine Flow
Dinsdag, 12 februari • 19:30 - 21:15
Alijne Verhaar
Beschrijving
Feminine Flow is een serie XXL yoga-plus lessen waarin liefdevol je vrouwelijke kracht wordt wakker geschud. Waarin je thuis bent bij jezelf, contact maakt met je diepere vrouwelijke wijsheid en je in je eigen innerlijke kracht stapt.

In deze serie van drie maanden combineren we yoga, verbinding en persoonlijke groei met elkaar.

We bewegen, we doen yoga specifiek voor vrouwelijke gezondheid, we voelen, we mediteren, we delen, we schrijven, we doen oefeningen, we reflecteren, we zijn.

Wat geeft Feminine Flow je?
- meer zelfvertrouwen en innerlijke rust
- je voelt je waardevol en nooit meer alleen
- verbinding met je vrouwelijke kracht
- je leert op dieper niveau luisteren naar je lichaam en je eigen vrouwelijke lijf begrijpen en kennen
- je brengt en houdt jezelf in balans
- je verbindt je met andere vrouwen om je heen

Iedere les heeft een ander thema, bijvoorbeeld aarden, innerlijke wijsheid, geven en ontvangen, eigen centrum voelen, verbinden zonder jezelf te verliezen, ontwaak je vrouwelijke energie, ruimte innemen, enzovoorts.
De yoga verschilt iedere week en is toegespitst op het thema. De yoga is gebaseerd op well woman-, hatha, mindful, yin en (easy) flow yoga.

Voor wie is Feminine Flow?
Feminine Flow is voor vrouwen zoals jij en ik. Vrouwen die meer in hun lijf willen zijn en meer met hun lijf willen doen. Die denken en voelen in balans willen brengen. Die krachtiger willen zijn in hun vrouw-zijn. Die dichter bij zichzelf willen leven en in balans willen komen.

Data en tijd:
Feminine Flow Winter-Lente serie is op dinsdagavond van 19.30 – 21.15 uur, op:
12, 19, 26 februari
12, 19, 26 maart
2, 9, 16 april

Locatie:
De prachtige karakteristieke ruimte van Eigentijdz Klank & Yogastudio. Een oude leerlooierij in Dongen. Makkelijk met de auto bereikbaar en met volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.

* Heb je al een yoga-abonnement? Dan geldt alleen de meerprijs en wordt de prijs verrekend met de abonnementsprijs. Stuur dan een mailtje naar avelijnyoga@gmail.com.