vrijdag 02 oktober

18:00
4-weekse Special Relax & Restore - Restorative & Yoga Nidra
Tijd
18:00 - 20:00
Docent
Marieke
Locatie
Eigentijdz Klank & Yogastudio - Hoge Ham 15R 5104 JA Dongen
Ruimte
Yogaruimte beneden

Wil jij rust in je hoofd en in je lijf? Tijd om jezelf te resetten en te ontspannen? Dan is Restorative Yoga iets voor jou.

In deze 4-weekse Special serie Restorative & Yoga Nidra stap je uit de molen van alledag en stop je met rennen. 
We leven in een snelle maatschappij. We worden geleefd en rennen wat af.
Rust, even een time out nemen om de batterijen op te laden is belangrijk, zodat je met frisse energie en zin weer verder kunt. 

Restorative & Nidra Yoga is die time-out. Het zorgt ervoor dat je lichaam diep ontspant, zodat jij tot rust komt. Restorative & Yoga Nidra ondersteunt het herstelproces van je lichaam. Je ontspant, voelt je beter en brengt jezelf weer in balans.

Lees hier alles over waarom Restorative & Yoga Nidra helpt: https://eigentijdz.nl/restorative-yoga/

Met de hulp van allerlei hulpmiddelen als kussens en dekens, breng je je lichaam in een comfortabele, ontspannen houding. Vanuit die ontspanning leer je met aandacht te luisteren naar wat diep binnenin je speelt. Er is geen beweging, geen moeite. Daardoor wordt de geest stil. Regelmatige beoefening zorgt ervoor dat je makkelijker en meer ontspannen leeft.

Yoga Nidra betekent letterlijk Yoga van de slaap. Bij yoga nidra word je door een geleide oefening in een staat gebracht waarin je bewustzijn vlak voordat je gaat slapen ook is. Het tussen slaap en waak zijn, zorgt ervoor dat je lichaam herstelt, volledig tot rust komt, en je geest kalmeert. Yoga Nidra heeft hetzelfde effect als een paar uur diepe slaap. 

Op 2 oktober starten we een nieuwe serie van 4 lessen Restorative & Yoga Nidra, heel de maand oktober. Dit zijn 4 lessen van twee uur, waarin je tot diepe ontspanning komt en jezelf in balans brengt. 

Deze yogavorm is geschikt voor iedereen die lekker wil ontspannen, en ook bij uitstek geschikt als je gezondheidsklachten hebt zoals blessures, (chronische) aandoeningen, stress gerelateerde klachten, burn-out of vermoeidheidsklachten. De les is voor iedereen te volgen, ook als je op leeftijd bent of beperkt.

Wil jij ook ontspanning en herstel? Rust in je hoofd en balans in je lijf? Dan ben je van harte welkom.

€40,- leden met een yoga abonnement
€87,- niet-leden of leden zonder abonnement