zaterdag 31 oktober

10:00
Special: Vrij Ademen online les   (geannuleerd)
Tijd
10:00 - 12:30
Docent
Chamera
Locatie
Zoom

In deze special leer je vrijer ademen en voel je je lichter, met minder stress en meer ruimte en balans.

Adem is levensenergie. Je begint je leven met adem en je eindigt je leven met adem.

Hoe vollediger je ademt, hoe meer zuurstof en energie je in je lichaam brengt, naar je brein, je hart en je cellen en hoe meer ruimte je ervaart in je lichaam en geest. Je leeft letterlijk lichter.

In ons dagelijks leven gebruiken we maar ongeveer 30% van onze ademruimte. Door de snelheid waarmee we leven, is onze adem snel, hoog, oppervlakkig en staan we eigenlijk continu in de actiestand.
We leven in ons hoofd, denken meer dan we voelen, een gaan aan ons gevoel voorbij. Soms zetten we onze adem, en daarmee onze energie, vast en krijg je klachten.

Met je adem kun je je lichaam bewuster voelen, energie opwekken, of je zelf juist tot rust brengen en balanceren.
Door bewust je adem te gebruiken en je ademcapaciteit te vergroten, laat je je energie weer stromen, breng je je zenuwstelsel en hormonen in balans, maak je wat vast zit weer vrij en komt er meer ruimte, rust en energie. Met die nieuwe energie herstelt je lichaam zichzelf weer.
Je voelt je lichter en energieker.

In deze special ga je dat ervaren. Na de openingcircle ervaar je met yoga en specifieke ademoefeningen hoe het is om bewust te ademen en de ruimte in jezelf te vergroten.

Deze special is voor iedereen geschikt. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben.

€29,-