Sound Healing met Malika
Zaterdag, 22 januari • 14:00 - 16:00
Gastdocent x
Verbindende krachten in Balans: Malika Boumaaza, Lin Himpe en Liesbet Callewaert
Beschrijving
Soundhealing is eigenlijk een methode om de trilling van de mens in positieve zin te beïnvloeden. Alles rondom en in onszelf bestaat uit trillingen, en via deze trillingen ontstaat er resonantie. Dankzij een open houding kan je meer balans in jezelf toelaten via klank. Deze balans is niet altijd eenvoudig te creëren, want het leven heeft ieder van ons geraakt met een mix van liefde, haat, verdriet, woede en andere eigenschappen van pijn. Op een bepaald moment in ons leven bouwen we een haag rond ons hart om verdere pijn buiten te houden. Door de jaren heen worden we er ons minder bewust van hoe gesloten ons hart is.

De intentie van een “concert” is je hierin te begeleiden. Tijdens het concert bied ik jou een omgeving waar je tot een vredevolle gemoedstoestand komt en je trilling/bewustzijn wordt verhoogd. Hierdoor zal er ruimte zijn voor de opening van je hart, het activeren van doorstroming in en rond het lichaam/chakra’s, de verbinding met de aarde, de kosmos en je eigen kern.

Via ‘oer’-instrumenten en sjamanistische geluiden ga je mee op een reis doorheen verschillende werelden en tijdperken. De zuivere klanken begeleiden je doorheen deze unieke ervaring. We creëren een ruimte gevuld met rust en comfort dankzij comfortabele matrasjes om op te liggen en je krijgt alle ruimte om jezelf open te stellen en in verbinding te staan met je innerlijke kracht.

Wat mag je verwachten tijdens deze workshop?

Yoga als opwarming om de energie optimaal te laten stromen in ons lichaam.
Korte uitleg over de magie van de klankschalen en instrumenten 😊.
Praktisch word je ongeveer een uur ondergedompeld in de helende klanken/trillingen, kristallen klankschalen en andere instrumenten terwijl je gemakkelijk ligt/rust op een matras.
Na de onderdompeling houden we het 10min stil om de klanken rustig in ons lichaam toe te laten.
We eindigen met verse thee en versnaperingen (mooie gelegenheid om je ervaring dan te delen als je dit wenst).
Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen, zowel zij die voor een eerste keer in aanraking met Yoga komen maar ook voor hen die een nieuwe ervaring willen beleven. Deze workshop vereist geen voorkennis, je hoeft er alleen maar voor open te staan!