Gevorderde yoga
Zaterdag, 10 december • 09:00 - 10:30
Evelien Eefting
Beschrijving
Dit is een gevorderde yogales.

Met de gevorderde yoga lessen ga je je vervolg stappen zetten op het 8 voudige Raja yogapad. Gevorderde yogales is voor iedereen die al meer stilte heeft gevonden en deze wil verdiepen en uitbreiden met Yoga. Je hebt een jaar lang regelmatig de basisyogalessen in het Bamboehuis gevolgd of al ergens anders Rajayoga gevolgd en kunt 15 tot max 30 minuten stilzitten in concentratie/meditatie.

Elke week wordt de les opgebouwd rond een nieuw thema, gericht op het realiseren van je subtiele lichaam. In de les leer je met aandacht de yogahoudingen langer aan te houden, ga je met pranayama je energie leren sturen en helpt Nada jou, een concentratiemethode gericht op het leren luisteren naar jouw eigen energie, meer stilte te vinden in jezelf. Aan het eind van de les is er tijd voor thee en vragen.

Een gevorderde les duurt anderhalf uur en kost 15 euro. Je ontvangt aan het eind van de maand een factuur voor het aantal lessen die je hebt gevolgd. Heb je een jaar lang regelmatig de gevorderde lessen gevolgd, dan kun je doorstromen naar zelfrealisatie cursus 7.