Yin yoga @Ohm studio
Mittwoch, 18 September • 09:30 - 10:45
Ohm studio
Josette Jimmink
Mijn missie is om te inspireren op bewustzijn en het creëren van bewustzijn. Met als doel om mensen beter naar hun lichaam te leren luisteren, zodat het niet hoeft te schreeuwen. Meer Rust in de Kop!
Beschreibung
Je lichaam heeft je een hoop te vertellen, alleen luisteren wij er vaak niet naar. De boodschap van ons lichaam wordt overstemd door onze drukke levens, onze verplichtingen en onze constante doe-modus. Yin yoga nodigt je uit om eens naar de zijn-modus te komen. Yin yoga is een hele rustige vorm van yoga waarbij je ruimte creëert in je lichaam, Rust in de kop en waarbij je lekkerder in je vel komt te zitten.

Oja nog een belangrijk detail; je hoeft er niet lenig voor te zijn! Ik nodig iedereen uit om aan het begin van de les het ego buiten de deur te laten. Alleen maar zijn, voelen en je eigen grenzen ontdekken in jouw lichaam. Hoe meer je loslaat hoe leniger je uiteindelijk zult worden.

We werken tijdens de lessen op het bindweefsel in het lichaam en hierdoor ervaar je op termijn meer soepelheid in het lichaam en meer ruimte in je lichaam. Bindweefsel stimuleer je door de houdingen langer vast te houden, meestal 3 tot 5 minuten. Tijd om je lichaam eens goed te voelen. Maar ook tijd waarin je gedachtes alle kanten op kunnen schieten. Door middel van ademhaling, rust en stilte oefen je elke les weer om meer stilte tussen de gedachtes door te creëren, Rust in de kop. Naast de lichamelijke en mentale werking kan Yin yoga je ook helpen op energetisch niveau. Door het bindweefsel lopen energielijnen als riviertjes door het lichaam, meridianen genoemd. Door het bindweefsel te stretchen, stimuleer je automatisch deze meridianen.

Reserveren via OHM studio -> www.ohmstudio.nl