Zwangere Mama's Mini Retreat
Annullato
Venerdì, 5 marzo • 12:30 - 17:00
Yoga Moment
Sandra Hulsman- van Andel
Schrijf je hier eerst in bij Momo en selecteer vervolgens de les naar keuze op de datum die je wilt. Kies voor een proefles, proefmaand, rittenkaart of abbonnement.
Descrizione
Speciaal voor alle zwangere mama’s (to be) een uniek mini dagretreat in Amersfoort. Een dag met een intentie voor jezelf en je kind, ademtechnieken, mindfulness, zwangerschapsyoga en tijd om stil te staan bij het wonder dat in je groeit. Juist in deze tijd waarin je lichaam en geest op zoek gaan naar een nieuwe balans, biedt deze dagretreat uitkomst! Gun jezelf deze mooie dag om stil te staan bij jou transformatie van vrouw naar moeder.

Sandra van Welten (Yogamission) en Sandra Hulsman (Bloomyoga) zijn gecertificeerde zwangerschapsyogadocenten (en Yin Yoga, Poweryoga, Babymassage en Zwangerschapsmassage) en laten je deze dag ervaren hoe yoga je kan helpen verbinden met je kind en je sterker en zelfverzekerder maakt. Neem even afstand van alle drukte en laat je in de watten leggen door deze twee ervaren mama’s en zwangerschapsyogadocenten.

Stress en spanning willen we zo min mogelijk in ons lichaam. Ze zijn niet bevorderlijk voor de groei van je kind en een soepele bevalling, daarnaast kan een gespannen lichaam zorgen voor meer kwaaltjes en pijntjes. Daarom gaan we door middel van ademtechnieken en zwangerschapsyoga zachtheid en soepelheid in het lichaam laten ontstaan.

Veel vrouwen ervaren tijdens hun zwangerschap ook onzekerheden en angst, ook hier staan we tijdens het retreat bij stil, het kan helpen om deze gedachtes te delen met andere vrouwen en te ervaren dat je niet de enige bent. We staan stil bij dit bijzondere avontuur waar jij in zit en maken ruimte en tijd voor jezelf. Allemaal met als doel je fysiek en mentaal voor te bereiden op de geboorte van je kindje.
Maximaal 7 deelnemers (reserveer tijdig, vol=vol)
Kosten € 89 inclusief lunch
Locatie Yoga Moment in Hooglanderveeen (Amersfoort Vathorst)
Door mama’s en yogadocenten Sandra van Yoga Mission en Sandra van Bloomyoga
Kom je meedoen?
Kom ook genieten van deze dag samen met een kleine groep andere vrouwen. (Corona-proof, aantal plekken beperkt)