SUP Yoga - Spiegelwaal
Mardi, 28 juin • 19:00 - 20:15
Spiegelwaal
Lisanne Jansen
Description
SUP YOGA
Met SUP-yoga gaan we met een groep op het water werken aan onze core, balans en flexibiliteit. Laat je verrassen door de ontspannende natuur en de rust van het water. Om mee te doen met SUP yoga heb je geen ervaring met yoga en/of suppen nodig. Je krijgt aan het begin van iedere les circa 10 minuten uitleg over het suppen.

Kosten:
– Losse les € 19,-

Inschrijven?
Aanmelden via ons online reserveringssysteem Momoyoga.

Kledingadvies:
Onze ervaring is dat bij een SUP Tour iedereen in principe droog kan blijven. Gemakkelijk zittende (sport)kleding, met eventueel zwemkleding eronder. Mocht je er onverhoopt toch invallen, zorg dan altijd dat je een extra setje (warme) droge kleding, schoenen en een handdoek bij je hebt. Mocht het een echt frisse dag zijn dan kun je optioneel een wetsuit huren (€ 3,50 pp)

Locatie:
De Spiegelwaal ligt aan de noordkant van de Waal en is vanuit het centrum te voet en per fiets eenvoudig te bereiken. Komt je met de auto dan is er parkeergelegenheid op de Noordkade boven de Lentse Warande. Wij staan tussen de lentse loper en de spoorbrug, onderaan de waterkant. Je herkent ons aan de rode oude brandweerbus (of een witte bus) van SUP & SURF. Op de dag van de les ontvang je van ons een mail met extra informatie over het weer en de locatie.
Let op er zijn geen facilitaire voorzieningen. Omkleden kan evt. achter of in de bus.

Alle informatie vind je op: https://www.bodhiyogashala.nl/sup-yoga/