Yin yoga
Dinsdag, 28 maart • 17:30 - 18:45
Botanicum, Polenlaan 13, Ieper, Yogaruimte
Marian Geerits
Marian is reeds lang vertrouwd met yoga. Ze reisde de wereld rond en verbleef zo ook een hele tijd in India waar ze voor het eerst kennismaakte met yoga. Het liet haar nooit meer los. Marian volgde de cursus mindfulness coach (Gent - Monique Slangen-Ramakers) en de cursus Yoga instructeur (Brugge - Sofie Jambers). Ze besloot zich verder te specialiseren in Yin Yoga en behaalde haar Teacher certificaat aan de Arhanta Academy Ashram (o.l.v. Ram Jain). Vanuit haar ervaring en opleiding begeleidt Marian haar yogi's naar complete innerlijke rust.
Beschrijving
Yin Yoga is een langzame vorm van yoga waarbij je rustige, zittende of liggende houdingen aanneemt en waarbij je deze asana's (houdingen) voor iets langere tijd (3 tot 5 minuten) vasthoudt.

Op die manier rek en hydrateer je langzaam je bindweefsel, hou je je gewrichten soepel en creëer je ruimte in je lichaam. Maar niet alleen je lichaam, ook je geest komt tot rust.

Een Yin Yoga les staat in het teken van loslaten en ontspannen. Je lichaam en geest kunnen hierdoor weer herstellen en opladen.