Ouder & Kind yoga
Zondag, 26 mei • 10:00 - 11:00
Botanicum, Polenlaan 13, Ieper, Yogaruimte
Jana Verghote
De ongereptheid, de eerlijkheid en de open blik is waarom Jana zich zo graag laat omringen door kinderen. Haar intentie met kinderyoga is dan ook om hen een manier te tonen om terug in verbinding te komen met zichzelf en de wereld, maar ook vooral om gewoon plezier te maken in een sfeer van respect, bewustzijn en positiviteit. Jana volgde, naast de stem in haar hart, de Gevorderde Cursus Kinderyoga bij El Sole en verschillende workshops, waaronder ouder-kind yoga.
Beschrijving
Tijdens deze les neemt Jana jullie mee in een verhaal. De bedoeling is dat elkeen het verhaal mee beleeft in zijn of haar fantasie. In het beluisterde verhaal zijn de verschillende yogaonderdelen opgenomen, zoals houdingen, massage, tot rust komen, visualisatie, aandachtig leren ademen, tekenen, ... De oefeningen zijn makkelijk - je hoeft als volwassene niet per se aan yoga te doen - en doordat je ze samen met je kind beleeft, is het een ideale manier om de band met je (klein)kind te versterken.

Richtgroep: (groot)ouders met hun (klein)kind dat al voldoende lang de concentratie kan aanhouden enerzijds en dat het anderzijds nog heel fijn vindt om zich mee te laten nemen in een wereld van fantasie - gemiddeld gaat dit om kinderen van ca. 5 à 9 jaar.