MINI RETREAT | YOGA | WALK | NATUUR |
Vrijdag, 23 september • 09:15 - 13:00
Barlo/tuin/yogazaal
Bianca Klijnsma
8 plaatsen beschikbaar
Beschrijving
Mini Retreat | natuur | walk | yoga |
Meedoen met dit mini retreat is een cadeautje voor jezelf. Even op adem komen, de hectiek van alle dag ontvluchten, ontspannen. Voelen hoe het nu eigenlijk met je is. Tijd en aandacht voor jezelf. Even niks moeten, alles mag, gewoon Zijn. Thuiskomen bij jezelf.
Een heerlijke ontspannen ochtend voor jou!
Samen met Marieke Veldhuizen organiseer ik dit ontspannende en inspirerende retreat. Wij ontvangen je graag op Yoga Boerderij Bullens. De boerderij is gelegen in het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap.

Wat gaan we doen?
Mindfulwalk
Marieke neemt je mee naar buiten, de natuur in. De omgeving van Boerderij Bullens voedt al je zintuigen. Luister maar eens….Ruik de natuur……Voel de zon op je gezicht….Adem de frisse lucht in en kijk eens om je heen. Wat zie je nou eigenlijk…? . Je komt heel bewust in contact met de natuur en dat helpt je om uit je hoofd te komen en in je lijf te landen en een diepe ontspanning te voelen. Deze ontdekkingstocht in de natuur geeft je vele inzichten.

Yin Yoga en MFR
Na de wandeling is het tijd voor yoga. Een sessie met yin yoga en myo facia release technieken.
Yin yoga is een heel rustige en ontspannende vorm van yoga waarin je nauwelijks beweegt. De houdingen worden wat langer aangehouden waardoor je de diepere weefsels, als bindweefsel en gewrichten stimuleert en juist je spieren lekker ontspant.

Tijdens de sessie maken we ook gebruik van zachte baltechnieken om spieren en bindweefsel te verzachten. (Myo Facia Release)

Yin Yoga zorgt voor ruimte en flexibiliteit in zowel lichaam als geest.

Na de sessie voelt je je ontspannen en weer opgeladen met nieuwe energie.

Bij mooi weer ( droog en minimaal 20 graden ) is de sessie in de mooie tuin van yoga boerderij Bullens. Regent het of is het kouder dan 20 graden dan is de sessie in de sfeervolle yogazaal.


Na deze lange yogasessie sluiten we dit retreat af met een kop thee en wat lekkers.

Locatie
Yoga Boerderij Bullens is misschien wel de mooiste yogastudio in de groene Achterhoek. Rust, ruimte en comfort vind je hier. De sfeervolle boerderij met ruime deel en de comfortabele yogazaal voelen als een warm bad.

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven in de tuin en op het terras.
Meedoen?
Wil je meedoen aan dit heerlijke retreat?
Dat kan!
Datum: 23 september 2022
Locatie: Yogaboerderij Bullens
Tijd: 9.15-13.00
Deelname: €65
Retreat gaat door bij 8 deelnemers