Access Bars & Yin Yoga
Geannuleerd
Vrijdag, 3 april • 19:00 - 21:45
Yogazaal
Bianca Klijnsma
Beschrijving
Een unieke combinatie....❤️ een Access Bars behandeling en een lange yin yoga sessie. Ontspanning en zowel de Access Bars als de yin yoga brengen je van je hoofd naar je h❤️rt.

Mijn naam is Maartje Geverinck, sinds maart 2019 moeder van Jackie en sinds januari 2016 het licht achter BeLightFull. Al vanaf kleins af aan kijk ik anders, verwonderend naar de wereld en nodig ik mijzelf en anderen uit te kijken naar mogelijkheden. Wat als jouw bewustzijn en anderszijn geen zonde maar een MEGA kracht is? Als je niet in bestaande structuren past, wees blij! Je hebt iets moois te brengen. Wat als het WEL kan wat jij diep van binnen weet dat mogelijk is? Laat je niet gek maken door wat anderen vinden en zeggen of wat jouw monkeymind jou vertelt – wat als JIJ de verandering en dus sleutel bent die je zoekt? Ik neem je op deze avond, samen met Bianca, graag mee op ontdekkingsreis naar meer van jou. Dit doe ik door jou een korte Access Bars® ,van circa 15 minuten, ervaring te geven. Het is mijn favoriete ontspanningsbehandeling! Waarom? Omdat het op een zachte manier beperkende gedachten, gevoelens & emoties van binnenuit oplost. Je krijgt ruimte in je hoofd, je wordt vriendelijker naar jezelf toe, je kijk op de wereld verzacht, je lichaam ontspant en nieuwe deuren gaan voor je open. Het is een bijzondere ervaring die ik jong en oud gun om dichterbij jezelf te komen ❤ Van hoofd naar hart in 1 behandeling. Leuk je te ontmoeten en het geschenk dat Bars is met jou te delen. Lieve groet, Maartje. www.belightfull.nl

Hoe ziet deze avond er in het kort uit?
We beginnen de sessie met een korte meditatie. Dan gaan we lekker warm yinnen ( zaal zal rond de 28-30 graden zijn middels de infraroodpanelen). Circa 2 uur yin houdingen gericht op het H❤️rt.
Tijdens deze sessie geeft Maartje iedereen een Access Bars behandeling van circa 15 minuten. Heerlijk terwijl jij lekker in Savasana ligt.
Na afloop eindigen met een eindontspanning en daarna staat er thee met wat lekkers klaar.
Omdat Maartje voor iedereen de tijd wil nemen is er maar plek voor maximaal 8 deelnemers.

Wil je eens ervaren wat Access Bars en Yin Yoga met je doet?
Boek dan snel je plek. Ook voor niet leden.
Boeken kan via momoyoga of via aanmelden via mail info@yogaboerderijbullens.nl of chat of pb.

Deelname €42,50
Aan te kopen via de Access Bars & Yin Yoga kaart