zaterdag 31 oktober

10:00
MINI Arrangement Just for You
Yogaboerderij Bullens
Tijd
10:00 - 12:00
Docent
Bianca
Locatie
Yogaboerderij Bullens

Mini Arrangement Just for You

Meedoen met een Mini Arrangement is een cadeautje voor jezelf. Even op adem komen, de hectiek van alle dag ontvluchten., ontspannen. Voelen hoe het nu eigenlijk met je is. Tijd en aandacht voor jezelf. Even niks moeten, alles mag, gewoon Zijn. Thuiskomen bij jezelf.

Stefanie Langenbarg verzorgt dit mini arrangement en geeft jou een heerlijke ochtend. Een ochtend die in het teken staat van de herfst.

Een ochtend met een lange Yin Yoga sessie van 1,5 uur en daarna een fijne Yoga Nidra sessie in misschien wel de mooiste yogastudio van de Achterhoek. Yoga Boerderij Bullens, in het buurtschap Barlo in de gemeente Aalten. Een prachtige studio in een volledig gerestaureerde authentieke Saksische boerderij. De studio beschikt over infrarood panelen die ervoor zorgen dat de lessen heerlijk warm zijn zonder benauwd aan te voelen. Infrarood verwarmt namelijk de objecten in de ruimte (dus ook jouw lichaam) en niet de lucht.

De groep is klein (max 9 personen) zodat we aan alle voorwaarden van het RIVM en de rijksoverheid kunnen voldoen.

Ervaring met yoga is niet vereist, wel graag een eigen mat en dekentje (en evt. een kussentje) meenemen. Deze kunnen wij ivm met Corona momenteel niet verstrekken.
Wat kun je verwachten op deze ochtend

Inloop 9.50 -10.00
Yin Yoga 10.00-11.30
Yoga Nidra 11.30-12.00
Na afloop staat er buiten thee met wat lekkers klaar om mee te nemen.

Tarieven & data voor dit mini arrangement Just for You
zaterdag 31 oktober 10.00-12.00 €30
Vrijdag 13 november 10.00-12.00 €30


Wil je je aanmelden? Leuk! Er zijn maar beperkt plekken beschikbaar, dus wees er snel bij. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!
Maximaal 9 personen dus VOL = echt VOL