Videolessen
Mandag, 4 juli • 19:00 - 20:00
Online
Anniek Gelissen
Hi! Mijn naam is Anniek en ik geef rustige, langzame yogalessen, namelijk: yin, restorative en mindful yoga. Er is veel ruimte tijdens de lessen om zelf te voelen wat bij jou past. Ik zal je begeleiden en toestemming geven dat het helemaal oké is om te rusten en je eigen tempo aan te nemen! Niet alleen in de lessen, maar ook in je leven.
Beskrivelse
Dit is geen officiele les op het rooster maar een aankondiging en uitnodiging om de videolessen te bekijken die ik hier op Momoyoga heb geplaatst. Lees gerust even verder als je wilt weten hoe dat werkt.

De Rustclub rust een tijdje uit. Dat betekent dat er op dit moment geen live lessen plaatsvinden. Op verzoek van trouwe 'Rustclubbers' heb ik ervoor gezorgd dat, wanneer je daar behoefte aan hebt, er meerdere lessen uit mijn database beschikbaar zijn. Dit zijn lessen die ik in het afgelopen 1,5 jaar met De Rustclub gegeven heb. Het kan dus zijn dat je de les al ooit gedaan hebt, maar ze zijn van ongeveer een jaar geleden.

Wat moet je doen?
Met je laptop/computer zie je rechts bovenin beeld zie je het kopje 'video's' staan. Op je telefoon klik je op de streepjes rechts bovenin, zodat ook de optie 'video's' beschikbaar wordt. Je komt daarmee op een pagina met 4 playlists.

- De Rustclub Mindful yoga - 10 lessen
- De Rustclub Mindful yoga - 5 lessen
- De Rustclub Yin yoga - 10 lessen
- De Rustclub Yin yoga - 5 lessen

Wanneer je op een playlist klikt kun je zien welke lessen er in deze lijst staan. Spreekt het je aan en zou je de lessen uit de betreffende playlists willen volgen? Klik dan op een video, waardoor er een blauwe knop te zien is 'bekijk nu'. Zodra je dat wilt doen kun je de video yogalessen aankopen en loop je door het betalingsproces heen. Het is daarbij wel van belang dat je een Momoyoga account hebt. Heb je dat nog niet, schrijf je dan eerst in. Wanneer je betaling rond is, kun je de videolessen bekijken.

Praktische informatie:
5 lessen kosten €30,- en zijn dan 3 maanden beschikbaar voor je.
10 lessen kosten €55,- en zijn dan 5 maanden beschikbaar voor je.

Ik zou het erg leuk vinden als je me laat weten hoe je de lessen hebt ervaren en of je er iets aan hebt. Stuur me daarvoor gerust een berichtje (info@derustclub.nl of op Instagram @derustclub.nl).
Geniet van de lessen en ik hoor en zie je over een tijdje weer. Liefs, Anniek