LIVE ONT-MOET cirkel met cacaoceremonie
Zondag, 26 februari • 14:00 - 16:00
Haaltert
Tina Verleysen
Beschrijving
Fysiek samen zijn met een groep van max 6 vrouwen. Een plaats waar er écht naar je geluisterd wordt, zonder oordelen. Een plaats waar je je verhaal kan delen zonder ongevraagd advies te krijgen. Waar je helemaal jezelf kan zijn, zonder angst om afgewezen te worden. Een veilige ruimte waar je een diepe connectie kan voelen met jezelf. Waar je je verbonden voelt met andere sensitieve vrouwen. Waarin iedereen gelijk is. Een plaats waar jouw stem gehoord wordt. Waar je kan praten vanuit je hart, daar waar je diepste verlangens, dromen en pijnen zich bevinden. Een moment helemaal voor jezelf om aan échte zelfzorg te doen op een dieper niveau.

Cacaoceremonie: Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost. De oude spirits uit Zuid-Amerika zien de cacaoplant als een ‘heilige boom’ en als ‘Food of the Gods’. De plant heeft een vrouwelijke energie, waardoor hij jou op een subtiele en liefdevolle manier in staat stelt waar te nemen wat er in je hart afspeelt. Negatieve emoties kunnen worden vrijgegeven en euforische toestanden kunnen worden ontgrendeld.
Locatie: Haaltert ( België )

Afspraken voor een mooie vrouwencirkel:
✨We beginnen en eindigen op tijd.
✨Alvast bedankt om niet te multitasken. De was, de plas, e-mails en berichtjes gaan niet lopen. Graag je gsm op vliegtuigstand (of niet-storen). Ieder van ons heeft het recht om met aandacht gezien en gehoord te worden.
✨What happens in the circle, stays in the circle. We delen nooit buiten de cirkel wat er gedeeld werd, ook niet wie er deelnam. Er mogen geen (on)vrijwillige audio- of video-opnames gemaakt worden zonder uitdrukkelijke toestemming van alle deelnemers.
✨Je hoeft zeker niet verplicht te delen (=vertellen). Geef dit dan eventjes aan (bv. in de chat).
✨Dit is een veilige plek. Er wordt niet geoordeeld of geen ONGEVRAAGD advies gegeven.
✨Door in de cirkel te blijven, ga je akkoord met deze afspraken en de algemene voorwaarden.