Geleide Stilte Meditatie
Donderdag, 7 maart • 20:30 - 22:00
De Yurt
Teun Zwaans
Teun ondersteund je graag bij jouw unieke reis naar een vrij en vreugdevol bestaan! Naast levenscoaching, transformatie en heling sessies geeft hij de cursus Leren Mediteren en organiseert hij o.a. de geleide stilte meditatie avonden, ijsbad workshops en mannencirkels in de Yurt
Beschrijving
Één keer in de maand op een donderdag avond staat er een geleide stilte meditatie avond gepland in de Yurt. Er wordt hierbij vanuit een geleide meditatie overgegaan in een 60 minuten stilte meditatie.

Iedere meditatie-avond staat in het teken van een specifiek onderwerp en brengt op die manier verdieping in jouw bewustzijn.

De avond begint met een korte kennismaking en deelronde over hoe iedereen zich in het moment voelt waarna het onderwerp van die week besproken wordt. Hierbij moet je denken aan onderwerpen als:
Liefde & Compassie
Dankbaarheid & Gelukzaligheid
Vrede & Vergeving
Geven & Ontvangen

Voordelen van mediteren zijn:
○ het verlaagt stress
○ je ontwikkeld een betere focus en concentratie
○ het voorkomt depressies
○ je slaapt er beter door
○ het reduceert (eventuele) angsten
○ je bent emotioneel beter in balans
○ je ervaart meer zelfliefde en voelt daarnaast meer compassie voor andere
○ je voelt je gelukkiger en ervaart meer positiviteit in het leven
○ het versterkt je immuunsysteem
○ het helpt eenzaamheid te verminderen

Ben je nog volledig onbekend met mediteren dan kan het interessant zijn om eerst te kijken naar de cursus 'Leren Mediteren' via www.de-yurt.nl/lerenmediteren. Dit is echter niet verplicht om aan deze meditatie-avond mee te kunnen doen.