Mannencirkel
Friday, 8 November • 20:00 - 22:30
De Yurt
Teun Zwaans
Teun ondersteund je graag bij jouw unieke reis naar een vrij en vreugdevol bestaan! Naast levenscoaching, transformatie en heling sessies geeft hij de cursus Leren Mediteren en organiseert hij o.a. de geleide stilte meditatie avonden, ijsbad workshops en mannencirkels in de Yurt
14 spots available
Description
Iedere man is bekend met de dynamiek van een groep mannen onder elkaar... Maar wat als daar de elementen broederschap, kwetsbaarheid en veiligheid aan toegevoegd wordt?

Als kleine jongen hebben vele van ons geleerd onszelf te vermannen en dapper te zijn door onze zwaktes niet te laten zien of gelden. Hierin schuilt echter een fundamentele misvatting over hoe de krachtige mannenenergie werkt.

"Hij die werkelijk dapper is, heeft de kracht in zichzelf gevonden om met de kwetsbaarheid die daar voor nodig is om te gaan."

Tijdens de mannencirkel delen we samen met andere mannen vanuit ons authentieke zelf, zonder te moeten presteren of duelleren met jouw mede broeders. Los van bravoure, maar in verbroedering met onze werkelijke potentie en kracht!

Kom ontspannen en loslaten tijdens de mannencirkel. Gewoon even zijn zonder je dekking of prestaties hoog te hoeven houden. Zo delen, ondersteunen en verbroederen we samen met andere mannen om vanuit die verbinding een stukje lichter naar huis te gaan!