IJsbad Workshop
Søndag, 15 september • 10:00 - 13:30
De Yurt
Teun Zwaans
Teun ondersteund je graag bij jouw unieke reis naar een vrij en vreugdevol bestaan! Naast levenscoaching, transformatie en heling sessies geeft hij de cursus Leren Mediteren en organiseert hij o.a. de geleide stilte meditatie avonden, ijsbad workshops en mannencirkels in de Yurt
Fremdeles 14 ledig
Beskrivelse
'Een ijskoud kunstje’.

Een kunstje dat voor iedereen mogelijk is. Twee minuten in een ijsbad? Zeker! Misschien denk je al vlug dat dit voor jou niet is weggelegd, of benoem je jezelf tot een eersteklas koukleum.

Toch is het zo dat je met de juiste instructies, de juiste focus en een stukje wilskracht in staat bent om in een ijsbad te gaan zitten zonder dat je er hinder van ondervindt. Integendeel, het geeft juist vele voordelen voor zowel lichaam & geest.

De workshop start met een begeleide ademsessie, waarbij alle deelnemers eerst ervaren wat je met ademhaling allemaal kunt doen. In deze begeleide ademsessie zal duidelijk worden dat iedereen het krachtigste mechanisme op aarde altijd met zich mee draagt. Een tool om onszelf naar rust, balans en gezondheid te bewegen.

Bewustwording is key!

Na de ademhalingsoefeningen en instructies gaan we door naar het ijsbad. Ervaar wat het doet wanneer een stressreactie van het lichaam je geest tot stilstand brengt, gevolgd door een magisch, energiek en euforisch gevoel na afloop voor jou persoonlijk, maar zeker ook samen met de andere deelnemers. Na het ijsbad staat er een warme lunch op het programma en praten we na over deze prachtige ervaring.

Een ijskoude traktatie voor jezelf!

Programma:
09:50-10:00u Inloop
10:00-10:15u Verwelkoming
10:15-11:30u Ademsessies
11:30-12:30u Ijsbad
12:30-12:45u Warm-up
12:45-13:30u Lunch en napraten

Kijk in de agenda voor de eerstevolgende ijsbad workshop.

Een ijsbad workshop is ook geweldig als teamuitje, als start van de vrijgezellendag of met vrienden, familie en bekende. Te boeken vanaf 6 personen. Mail ons met jouw verzoek.