Yin, klank en ademreis
Zondag, 25 februari • 13:00 - 15:30
Cluselaan 13, Achtse Barrier, De Ruimte
Inge De Weijer
Yoga docent sinds 2016 Opleidingen: yin, vinyasa, yin-yang, qi gong, yoga nidra, soundhealing
Beschrijving
13-15.30 uur
Deze middag staat De Ruimte volledig in het teken van jou.
Het word een reis van je hoofd naar je hart. Terug naar de verbinding met jezelf. De reis die we samen maken is zacht, verdiepend, ontspannend en zorgt voor inzichten.

Via fysieke yin houdingen vloeien we over in een verbonden ademsessie met helende klanken van verschillende oeroude instrumenten.
Angela en Inge combineren deze middag hun passie voor yoga, adem en klanken. Zodat jij weer volledig jezelf bent, krachtig en energiek, licht en stralend, vol zelf-liefde.

Gun jezelf deze middag om te ontspannen, te helen en op te laden.

Tijdens de sessie leer je je adem structureel te verbeteren, verdiepen en verbreden. Niet alleen op dit moment, maar in je hele leven. Je wordt je bewust van de helende kracht van de adem op je lichaam, energie en emoties. We leggen de focus op een zachte uitademing. In zachtheid en diepte je adem loslaten en ontvangen zodat je dieper in je lichaam komt. Het zachte en open gevoel wat je krijgt laat alle zwaarte, spanning en emoties verdwijnen. Je leert in zachtheid door deze emoties heen te ademen. Je ervaart een intense staat van ontspanning. Een gevoel van verlichting en een diepe verbinding met jezelf. Met jouw hart. Pure magie, de zachtheid van de adem.

Wij kijken er enorm naar uit om jou hiervoor De Ruimte te bieden.

Namasté,

Inge en Angela
www.deruimte-eindhoven.nl
www.solevita.online