Soundhealing-Miniretreat
Söndag, 19 september • 10:00 - 17:00
Daniela Schutt
Beskrivning
succé i repris!!
Gongbad är en upplevelse utöver det vanliga.
En djupavslappning till de läkande vibrationerna av gongen ger en stressreducerande effekt. Vibrationerna hjälper oss att aktivera vårt parasympatiska nervsystem och djupt liggande spänningar kan släppa. Det bästa av allt är att du inte behöver göra någonting annat än att lägga dig ner och låta ljudet av gongen göra jobbet. Vila. Andas.

Genom forskning vet vi numera hur djupt påverkade våra kroppar blir av ljud, både positivt och negativt. Under ett gongbad får kroppen bada i samma vibrationer som jordens frekvens som jordens elektromagnetiska fält har, 7,8 Hz. Vilket är djupt avslappnande. Den här dagen kommer inledas med Workshop/prova-på ljudvibrationer med Mateusz om ljud och dess helande inverkan på oss. Du kan gå antingen Workshopen eller gongbad alternativt båda två!!

Nu har du chansen att gå en heldag med Mateusz Krawiec! Han kommer till oss på DinBalans och vi kommer hålla det till en liten lyxig grupp, där alla får tid att experimentera med ljudets läkande lugnande vibrationer. Lär dig ljudets effekt på kroppen. Experimentera med klangskålar, gong, ljuda.

Mateusz har lång erfarenhet av att jobba med soundhealing och är en av de främsta anlitade i sverige. Med finkänslighet och ödmjukhet lockar han fram var och ens känsla och upplevelse av ljud.

19 September
Heldag 10.00-17.00
1200:- inkl lättare lunch
Boka tillsammans med en vän och betala endast 2000:-!

Mycket begränsat antal platser, boka dig snabbt!