Regresoterapija s Anom Vukas
Tuesday, 16 August • 18:00 - 20:00
Elixir Vitae
Description
INDIVIDUALNI TERMINI
VODI: ANA VUKAS
Nešto novo u našem studiju! Prilika za dubinsko otkrivanje korijenja i deaktiviranje energija koje vučemo kao problem ili patnju kroz život....
Što je Regresoterapija?
Regresoterapija je terapeutska metoda koja se koristi u svrhu otkrivanja uzroka određenih stanja i tegoba , koji se nalaze u podsvjesnom umu. Uzroci određenih stanja i problema su u podsvjesti pohranjeni u vidu sjećanja (traumatskih, energetski ,,teških” sjećanja koja opterećuju naše energetsko polje a samim tim i naš um ali također i fizičko tijelo ).
Do ovih sjećanja je moguće doprijeti u proširenom stanju svjesti.
Regresoterapija jest terapija kojom se vraćamo u prošlost, najčešće ponovnim proživljavanjem određenog sjećanja iz prošlosti, trudeći se da rješimo neki problem koji nas opterećuje u sadašnjosti. Traumatična iskustva iz prošlosti utiču na našu percepciju stvarnosti, iskrivljujući je. Dakle na stvarnost gledamo očima traume, a ne vidimo stvarnost onakvom kakva ona zaista jest.
Trauma doživljena u prošlosti ostavlja energetski zapis u našem kvantnom polju . Vrlo često ona ne bude prerađena svjesno na pravi način, dakle ta energija ne bude oslobođena već bude potisnuta dublje, u naše energetsko polje, a samim tim i u našu psihu i u naše fizičko tijelo.
Ta zablokirana energija u našem energetskom polju ometa prirodan, zdrav tok naše vitalne sile i ne dozvoljava joj da ona protiče slobodno kroz sve čakre i meridijane. Samim tim, odredjene ćelije i organi ne dobijaju dovoljno životne energije te rade sputano, otežano i podliježu
uticaju raznih patogena i toksina iz okoline i razboljevaju se.
Nakon svake Regresoterapiji, ako želite dobiti ćete snimak same seanse i Kundalini meditaciju koja će biti samo vaša.

Booking direktno s Anom preko WhatsApp +385917655894
Cijena 400kn, plaćanje direktno Ani