Acro Yoga - docenten Sanne van Gaalen en Jolien Heetkamp
Geannuleerd
Donderdag, 22 oktober • 19:30 - 21:00
Lisa Visser
Lisa geeft critical alignment yoga- en therapielessen. Zij heeft de vierjarige Hatha Yogadocentenopleiding afgerond bij Yoga Academie Nederland en de 4-levels docentenbijscholingen Critical Alignment Yoga en Critical Alignment Therapie. “Als zoekende 23-jarige maakte ik voor de eerste keer kennis met yoga. Het voelde als thuiskomen bij mezelf en sindsdien is het een onlosmakelijk en steeds verder ontwikkelend deel van mijn leven.”
Beschrijving
AcroYoga is een combinatie van yoga, acrobatiek en Thaise massage en haalt je uit je hoofd en brengt je in je lichaam. Met een warming-up gebaseerd op de klassieke yogahoudingen bereid je je lichaam voor op het vliegen tijdens het acrobatiek gedeelte.

Communicatie, samenwerken en spelen zijn een essentieel onderdeel van deze les. En daarbij sluiten we ook nog eens af met een heerlijke massage, wat wil je nog meer?!
We werken tijdens AcroYoga met drie rollen; een base, een flyer en een spotter. De base is degene die de flyer laat vliegen. Hier hoef je niet super sterk voor te zijn, er zijn genoeg technieken die het veel makkelijker maken. De spotter staat erbij om te zorgen dat iedereen veilig blijft. We werken dus in groepjes van minimaal 3 personen.
AcroYoga is een contactsport, uiteraard willen we het risico op verspreiding van corona zo klein mogelijk houden. Daarom hebben we een aantal richtlijnen opgesteld waarbinnen iedereen zich comfortabel moet kunnen voelen om contact te maken. Aan het begin van de les zullen we de richtlijnen doornemen en we vragen iedereen hier respectvol mee om te gaan.

De belangrijkste punten:
- Kom NIET als je ziek of verkouden bent (en laat je in dat geval testen).
- Zorg voor goede hygiëne, was je handen voor en na de les en gebruik de handgel.
- We werken in kleine groepjes die binnen een les niet van samenstelling veranderen.
- Respecteer elkaar en geef elkaar de ruimte, letterlijk en figuurlijk.

Docenten zijn: Sanne van Gaalen en Jolien Heetkamp, beiden zijn gecertificeerd AcroYogadocent:
“Of je nou ervaring hebt met AcroYoga of niet, je bent van harte welkom in onze les. We geven je hier de mogelijkheid om te spelen, te ontdekken wat je kunt (waarvan je van tevoren dacht het nooit te kunnen!) en nieuwe mensen te leren kennen.”