Steven Vrancken

Voice Yoga is Steven Vrancken's eigen, uniek ontwikkelde methode doorheen zijn meer dan 25 jaar verdieping in allerhande systemen zoals yoga, (vipassana) meditatie, kung fu, ademwerk, theater, lichaamswerk, sjamanisme en EFT. De 1ste zaadjes daarvoor werden geplant in de jaren '90, toen hij de hatha-yoga boeken van zijn vader ontdekte. Ondertussen verdiepte hij zich in raja-yoga, Iyengar-yoga, vinyasa yoga, mala-yoga, mala-yoga, nada-yoga,... . Op dit moment volgt hij het laatste jaar van de yoga-teacher training bij Alberto Paganini in Brugge.
Sinds 2008 begon hij zijn ervaring door te geven via trainingen en workshops, mede ondersteund door z`n wetenschappelijk universitair onderzoek over intrapersonale communicatie. Voor hem draait alles rond het trouw leren zijn aan de creatieve expressie van je innerlijke zielestroming; het laten stromen van je bewustzijn via stem, adem, klank, muziek, yoga en 'wat dan ook' dat gewoon goed voelt voor jou.

Steven speelde jarenlang als professionele performer en werkt nu als producer, componist, muzikant en trainer. De eerste 2 solo albums die hij uitbracht (Into resonance & Resonancia II) waren gegroeid uit de ontspannende piano ligconcerten waarmee hij sinds 2008 toerde. Steven producete in 2016-17 muziek voor de docu “Tot in Den Draai”. Z'n dubbel album 'In Between' werd aardig opgepikt door Spotify (2019-2020) en laatst verzorgde hij de muziek voor de Tegenwind documentaire over Prof. Mattias Desmet.
 

Aankomende lessen

Deze docent heeft geen aankomende lessen.

Recente video's

Deze docent heeft nog geen video's geüpload.

Andere docenten bij HALARA BV