YOGA & ADEM WORKSHOP: boost je immuunsysteem.
Samstag, 14 Januar • 13:30 - 17:00
Astridlaan 180, Assebroek, yogazolder
Eline Vanoutrive
Beschreibung
Hoe verbinden we terug met onszelf, om gezond het komende donkere seizoen door te komen?
Eline en Steve hebben deze workshop ontworpen om jouw gezondheid te versterken. Met Yoga, Ademhalingswerk en Rapé krijg je een betere werking van de vitale organen, gifstoffen worden verwijderd, de organen worden gestimuleerd en geactiveerd, zodat de energie terug kan stromen. Het verhoogt de elasticiteit en kracht van de longen, wat leidt tot een sterker immuunsysteem.
Een sterk immuunsysteem zorgt er bovendien ook voor dat je beter om kan gaan met stress en emotie.
Deze workshop zal je helpen om je geest te kalmeren, gelukshormonen vrijgeven en het creëren van een gezonde immuniteit.

Ontdek de helende werking van Yin yoga, door specifieke meridianen te stimuleren.
In deze les focust Eline op het element metaal. Deze is verbonden met de long en dikke darm meridiaan - de organen die je immuunsysteem herstellen, de stoelgang en je longcapaciteit verbeteren en uit balans geraakte emoties zoals verdriet terug harmoniseren.
Het gaat hem vooral over het loslaten van wat je niet langer dient en ruimte creëren voor iets nieuw.
We blijven 3 tot 5 minuten in de houdingen om het helende effect op fysiek, mentaal en emotioneel niveau te vergroten. We werken op het openen van de borst, het losser maken van de armen en bovenrug en laten spanning los in de schouders en nek.

Ontdek de helende werking van breathwork.
Ademen...Het eerste wat je doet als je geboren wordt en ook het laatste wat je doet voor je sterft. Gemiddeld ademen we zo'n 26.000 keer per dag. Waarom dit dan niet op een perfecte manier doen!?
Heel wat mensen zitten vast in hun hoofd en lichaam. Zitten met een chronische hyperventilatie zonder dat ze enige weet hiervan hebben.
Steve is 18 jaar geleden aan de slag gegaan hoe hij oa hyperventilatie, stress, een depressie kon aanpakken bij zichzelf. Die weg, die hij heeft afgelegd, wil hij nu delen met iedereen die hier nood aan heeft. Ademwerk is zijn specialiteit. Steve is in het bezit van een heleboel technieken die je zowel in rust als in een hoger bewustzijnstoestand kunnen brengen. Een nieuwe ervaring!

Ontdek de helende werking van rapé.
Rapé is een heilig en legaal medicijn dat al duizenden jaren wordt gebruikt door verschillende stammen die in de Amazone leven en kan een geweldig hulpmiddel zijn om de geest te kalmeren en contact te maken met de essentie van het universum.
Rapé is een snuiftabak die vnl. bestaat uit fijngemalen en gezeefde organische tabak, geneeskrachtige planten, bomen en zaden die de subtiele alchemie bepalen. Het resultaat is een zeer fijn kruidig poeder.
Traditioneel wordt rapé toegediend m.b.v. een pijp die door elk neusgat wordt geblazen. Pure intentie en respect zijn belangrijk voor het ontvangen om het beste uit het medicijn te halen.
Dit zijn de effecten van rapé:
o Opent de chakra’s en lijnt ze uit
o Aardend
o Laat ziekte los op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau
o Opent het derde oog
o Ontkalkt de pijnappelklier
o Verwijdert mentale verwarring en negatieve gedachten
o Verbindt met je hogere zelf en het universum

Programma
13u30 ontvangst
13u45 Yin Yoga met Eline
15u pauze thee & fruit
15u15 Breath work met Steve
16u30 Rapé meditatie (optioneel)

Praktische info
Wanneer: Za 3/12 13u30 – 17u00
Waar: De Yoga Zolder, Astridlaan 180, Assebroek
Bijdrage: 55 euro (contact te betalen ter plaatse)

Voor deze workshop is geen ervaring met yoga of ademwerk nodig.
Matjes en benodigdheden zijn aanwezig, breng enkel je waterfles mee.

Slechts 12 plaatsen beschikbaar, boek je plaats nu.

Meer weten over Eline: healinghome.be
Meer weten over Steve: herademing.com