Yin Yoga voor Rug, Nek & Schouders
Donderdag, 8 juni • 19:00 - 20:15
Houtrijk 13a, Nieuw-Vennep, bij Yoga Nieuw-Vennep
Caroline van der Neut
Yin & Relax Flow yoga docent Caroline heeft zich gespecialiseerd in de yin yoga en relax flow. Met haar warme persoonlijkheid neemt ze stap voor stap mee in de houdingen, rustig en met volle aandacht creëert ze een veilige en ontspannen sfeer. Soms met gebruik van speelse materialen als de backpath of (massage)ballen voor diepere ontpanning en ruimte in rug, nek, schouders en heupgebied.
Beschrijving
Last van spanning in nek, rug of schoudergebied? Dan is deze Yin yogales precies wat voor jou! Juist in het dagelijks leven hebben we met veel houdingen te maken die naar voren zijn gericht. Denk maar aan je smartphone, computer, autorijden of gewoon onbewuste stress.

Tijdens deze yin yogales besteden we aandacht aan de schouders, nek en rug. We blijven wat langer in de houding en gebruiken in sommige houdingen en oefeningen de backpath: een zachte kunststof strip. De Backpath ondersteunt en corrigeert de stand van de schouders, de hele wervelkolom en het bekken. Deze combinatie maakt je wervelkolom, schouders en bekken soepeler en geeft ruimte.

De wervelkolom komt steeds meer in een natuurlijke houding. Hierdoor ontstaat er in je fysieke lichaam én ook in de emotionele-, mentale- en energetische lagen van je lichaam veel ruimte, verlichting en een verbeterde doorbloeding.