Workshop | Lever Detox met yoga, adem en gemberkompres
Wachtlijst
Donderdag, 1 juni • 19:00 - 21:30
Doetinchem, Het Yogalokaal
Jacqueline Beeren
Jacqueline geeft lessen die je helpen te vertragen, verzachten en verstillen. Hierdoor kun je voelen wat het verschil is tussen 'aan' staan en 'ontspannen aanwezig zijn'. Door te vertragen ontstaat er meer ruimte en zachtheid voor jezelf. En als je vertraagt en verzacht wordt het vanzelf ook stiller in jezelf. De gedachten in je denkhoofd verdwijnen naar de achtergrond. Je aandacht gaat van buiten naar binnen. Uit je hoofd en in je lichaam. Je ontdekt een deel van jezelf dat je niet ontdekt als je maar door blijft rennen.'
Beschrijving
De lever is een belangrijk orgaan, het is als een ingenieuze fabriek die 24/7 voor je in de weer is. De lever filtert je bloed, elimineert giftige stoffen en ruimt afvalstoffen op.

Om al die taken goed te kunnen blijven uitvoeren is het een goed idee om je lever te ondersteunen door af en toe een onderhoudskuurtje in te plannen. En de lente is daar het aangewezen seizoen voor.

Om je daarbij te helpen organiseren Maaike en Jacqueline deze Lever Detox workshop met Yoga, Adem & Leverpakking.

Zie deze workshop als een APK voor je lever. We doen yoga- en ademoefeningen die de lever reinigen en ondersteunen. We sluiten af met een gember-kompres, gemaakt van verse gember.
Dit warme kompres leg je op de lever, samen met een heerlijk warme kruik. Daarna ga je ongeveer 20 minuten onder een warme deken liggen en doet de gember haar ontgiftende werk.
We sluiten af met een meditatie.

Spreek dit je aan? Geef je dan snel op. Er zijn maximaal 10 plekken. De investering voor deze workshop is €47,50, dit is inclusief een leverkompres van versgeraspte gember en het gebruik van een kruik en deken. En een kopje gemberthee na afloop. Je hoeft alleen een lekker warme deken mee te nemen of grote (bad)handdoek.

Als je je opgeeft voor deze workshop dan ontvang je een betaalverzoek via de mail. Schroom niet contact met ons op te nemen als het bedrag een te hoge drempel voor je vormt om deel te nemen. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden.