Yoga & Adem | Small Groups
Vrijdag, 8 december • 09:00 - 10:15
Het Yogalokaal | Doetinchem
Maaike Verstraaten
In mijn lessen brengen we het denken en het voelen dichter bij elkaar. Yoga in al haar aandacht en eenvoud. Toegankelijk voor iedereen! De combinatie van yoga, adem, meditatie en muziek zorgen voor meer ruimte in je lijf en denkhoofd. Doordat er meer ruimte ontstaat is het makkelijker om te vertragen. Wanneer je vertraagt kun je je meer verbinden met jezelf. Er ontstaat meer ruimte om te openen en te verzachten. Dan kom je bij de essentie, daar waar het over gaat. Een diepere laag in jezelf die je niet bereikt als je maar door blijft rennen. Ik deel heel graag mijn ervaring en kennis met jou. In mijn lessen hoef je niet je best te doen, lenig of zen te zijn. Ook hoef je niet van boeddha's te houden. Jij bent precies goed zoals je bent en van harte welkom!
Beschrijving
De groep bestaat uit maximaal 6 personen.

Hol jij jezelf voorbij en vergeet je soms dat je ademt? Heb je behoefte aan een moment om te vertragen en je (opnieuw) te verbinden met jezelf? Wil je beter worden in voelen en je meer bewust worden van dat wat er in je leeft?

In deze les staat de Adem centraal. Door je adem in beweging te brengen, verbind je je op een dieper niveau met jezelf. De yoga bewegingen zorgen voor opening in de ademruimtes, zodat de energie mag gaan stromen.

Voel je een ja? Dan is deze les voor jou!