Lomma - Friday Flow!
Fredag, 10 februari • 16:15 - 17:15
Strandv 89
Anna Björklund
Jag hittade yogan för ca 15 år sen. Jag gick på min första yogaklass med en önskan om en vigare kropp. Det var inte kärlek vid första ögonkast, men efter att ha testat några olika lärare så hittade jag rätt och började då praktisera yoga mer regelbundet för allt det där andra som infann sig. Den rörligare kroppen blev en bonus, jag praktiserar numera yoga för att skapa lugn, bli mer medveten i min kropp och hitta rätt med min andning. Jag har varit gruppträningsinstruktör sedan 2001 och 2011 gick jag min första utbildning i yoga. Sen dess har jag fördjupat mina kunskaper i över 500h yogastudier i olika former; globalyoga, yinyoga, gravid och mammayoga, hatha, anusara, yoga nidra – alla former inspirerar mig på olika vis. Jag älskar den dynamiska yogan, flöden som utmanar både den fysiska och mentala styrkan. I mina klasser så kombinerar jag genomtänkta sekvenser och stilla positioner med en medvetenhet i kropp och andning. Detta väver jag samman med en tydlig intention som går som en röd tråd genom klasserna. Hoppas jag får träffa dig!
Beskrivning
För alla som älskar flödande yoga där rörelserna synkroniseras med andetaget - a la fredagskänsla.
I den här klassen blandas intuitivt vinyasaflöden med hatha och yin – sekvenser. Yogans filosofi finns alltid med, liksom djupavslappning. Fokus är underhåll av kroppens styrka och smidighet så att vi kan bära oss själva med effortless elegance genom livet.


Avbokning sker senast 8h före utsatt tid, och du behåller då ditt klipp till valfritt annat tillfälle inom kortets giltighetstid🧡.