Hot Mahila® Yoga
Maandag, 14 juni • 19:30 - 20:30
Moltzerhof 2, hot yoga zaal (40 graden)
Esther -
Beschrijving
Hot Mahila® Yoga is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het versterkt de bekkenbodem, brengt de hormonen in balans en versterkt de buikspieren. Het is een volledige lichaamsworkout speciaal gericht op het lichaam van een vrouw.

Hot Mahila® Yoga stimuleert ons natuurlijk ontgiftingssysteem en de yogahoudingen zijn gericht op het verstevigen van de belangrijkste spiergroepen voor vrouwen. Tevens bevat Hot Mahila® yoga meditatie oefeningen uit de mindfulness en ontspanningstechnieken voor rust, een betere focus en werkt het anti-aging.

Hot Mahila® Yoga is toegankelijk voor elke vrouw!

Hoe ziet een les Hot Mahila® Yoga er uit? Bij Hot Mahila® Yoga starten we met een stukje stilzitten (mediteren) en richten wij ons op de adembeweging en doorlopen wij de 3 stappen van meditatie. Hierna volgen er wat losmaak oefeningen, gericht op (spannings)klachten bij vrouwen. Vooral de tonische (snel gespannen) spieren worden goed los gemaakt. Hierna volgen yogahoudingen (asana's) uit de Hatha Yoga welke gericht zijn op het vrouwelijk lichaam, zoals houdingen voor de hormoonhuishouding en vooral wat houdingen voor het bekken- en bekkenbodemgebied. Tevens worden de buikspieren op een rustige, maar zeer effectieve manier getraind en versterken we de bekkenbodemspieren. Als afsluiting volgt er een eindontspanning waarbij onstpanningstechnieken worden gebruikt uit de mindfulness en yoga. Deze les is uiteraard ook in de hot yoga zaal van 40 graden!