Hot Yoga 60 min
Donderdag, 24 juni • 20:00 - 21:00
Studio 1
Merijn van der Hoeven
Beschrijving
De perfecte combinatie van kracht, balans, flexibiliteit, uithoudingsvermogen en ademhaling. Een uitkomst voor typische gezondheidsproblemen van deze tijd zoals: stress, overgewicht, blessures, rug en/of gewrichtsklachten.

Je hoeft niet lenig, fit of ervaren te zijn.
De lessen zijn voor iedereen toegankelijk: man, vrouw, ongeacht leeftijd, je vorm of lichamelijke conditie;

De studio wordt door middel van Far-Infrared verwarmd, wat vele extra fysieke voordelen biedt; Je spieren worden soepeler waardoor minder blessure gevoelig, je stimuleert het lymfestelsel, verbetert immuunsysteem en bloedsomloop, afvalstoffen verlaten je lichaam door het detox-effect en je verliest gewicht door extra verbranding van energie.

Hot Yoga kan worden gezien als een all Round Far-InfraRed (FIR) Bewegingstherapie. Een fijne therapie waarin je heling van binnenuit stimuleert. Je voert poses uit binnen de grenzen en mogelijkheden van je lichaam, waarbij de alignement van de poses het uitgangspunt is. Gecontroleerde ademhaling, is een belangrijk onderdeel van deze vorm van yoga, waardoor de ademhaling in het dagelijkse leven verbetert. Het vinden van rust in het hoofd, en energie blokkades opheffen, verlicht stress, slapeloosheid en algehele vermoeidheid. Het kan worden gezien als bewegende meditatie. En dat doet elk mens goed!