Mindful yoga
Wednesday, 29 March • 09:30 - 10:30
Lies Osaer
In de Kundalini Elevate lessen van Lies Osaer kom je tot rust en vind je de kracht in jezelf. Je ontdekt dat kundalini een energie is die jou uplift boven de dagelijkse beslommeringen en onzekerheden. Vanuit dit perspectief ontvang je ruimte om je richting te bepalen en helderheid om beslissingen te maken. Clear mind - clear life. Jup, haar lessen zijn altijd net wat je nodig hebt.  KUNDALINI — Elevate Lies gelooft in de kracht van dit universum, die elke dag door ons heen stroomt. In Kundalini Yoga vond ze haar flow om heerlijk mee te deinen op het ritme van dit leven. Zo realiseert ze een overvloedig en vervullend leven voor zichzelf en dat deelt ze graag met jou. Als teacher heeft ze een zachte kracht en leert ze jou surfen op de Cosmic Waves vanuit je eigen levensenergie.
Description
DEZE LES WORDT VERVANGEN DOOR LIES in een SLOW KUNDALINI LES -
Els laat je meedrijven vanuit doen en denken naar voelen en zijn. Ze combineert de voordelen van meditatie, relaxatie en intentie en ze geeft je de tijd en ruimte om blokkades en stress af te voeren. Het is een beoefening in loslaten en tegelijk voeding voor herstel en vitaliteit.
De innerlijke rust en stilte van het thuiskomen in eigen lichaam wil ze delen met diegene die er nood aan hebben en open staan voor de ‘posture of consciousness’, de verruiming, de chemie en het voelen ervan. Via Yoga nidra, Mindful yoga en korte levensthema’s wil ze de eenvoud terug wakker maken en onze levenskracht benadrukken die we allen in ons dragen.