Asudra yoga
Monday, 6 February • 09:30 - 10:45
Johan Louncke
Naast energetisch lichaamswerk en meditatie heeft Johan al meer dan twintig jaar de yoga vibe te pakken en geeft nu achttien jaar les bij verschillende yogastudio's in het Gentse. Af en toe organiseert hij yogavakanties en workshops in binnen en buitenland. ASUDRA YOGA De *Asudra-lessen op maandagvoormiddag zijn een synthese van yoga en meditatief energetisch werk. Ons lichaam is een levend organisme. Met de juiste aandacht ontdekken we mystieke velden van ons innerlijk universum. We leren de taal van ons lichaam beter begrijpen door te bewegen op het ritme van onze adem en door te ademen op het ritme van die beweging. In sommige houdingen geven we ons over aan de zwaartekracht, waar de stretches dieper doorwerken. Het is een rustige en toegankelijke vorm van yoga met als doel het stimuleren van ons lichaamsbewustzijn, het ontwikkelen van harmonie, intuïtie, innerlijke rust en een diepe vrede. Dat is tevens de basis van zijn helende massages. *Asudra is de naam die hij van zijn spirituele leraar Michael Barnett heeft gekregen. Het betekent: Balancing the forces.
Description
De Asudra-lessen op maandag zijn een synthese van yoga en meditatief energetisch werk. Ons lichaam is een levend organisme. Met de juiste aandacht ontdekken we mystieke velden van ons innerlijk universum. We leren de taal van ons lichaam beter begrijpen door te bewegen op het ritme van onze adem en door te ademen op het ritme van die beweging. In sommige houdingen geven we ons over aan de zwaartekracht, waar de stretches dieper doorwerken.

Het is een rustige en toegankelijke vorm van yoga met als doel het stimuleren van ons lichaamsbewustzijn, het ontwikkelen van harmonie, intuïtie, innerlijke rust en een diepe vrede.

Dat is tevens de basis van zijn helende massages.