Zwangerschapsyoga met Lindsay Taylor
Thursday, 23 March • 20:30 - 21:45
HP TEAM
Description
Een zwangerschap is één van de meest heilige, transformerende processen in het leven van een vrouw. Er is niets wonderlijker dan het creëren van nieuw leven. Het idee dat een minuscuul zaadje na een lange dans samensmelt met een eicel, hartactiviteit opgang stelt, alle celdelingen perfect te laten plaatsvinden, je babytje te laten groeien vanuit zo ongeveer helemaal niets. Dit is het magische werk waar een vrouwenlichaam negen maanden met bezig is. Deze intense maar wel bijzondere reis is een ware transformatie voor de mama in spé. Niet alleen wordt er een baby geboren maar ook een moeder.

Met zwangerschapsyoga gaan we herontdekken, verbinden, bewegen met ons lichaam, de adem laten bewegen naar de bekkenbuik, bouwen aan vertrouwen en laten we de liefde stromen van moederhart naar babyhart. Met deze reeks reik ik tools aan om bewegend en genietend deze geweldige reis van zwanger zijn te ervaren. Zodat jij en je baby in volledige overgave en vertrouwen de dans van moeder natuur danst tijdens het baringsproces.

Je hoeft helemaal geen voorkennis te hebben. Het is een moment puur voor jezelf om bewuster contact te maken met het leven dat in jou groeit.

Mamas are magical, ambitious souls thriving endlessly!

* Deze reeks bestaat uit tien lessen op de volgende data. Je kan de hele reeks boeken of een aantal lessen na elkaar. Email ons naar info@householdpractice.be als je voor een aantal lessen wil aansluiten en niet heel de reeks.