ENVISION - Receive the vision - met Lies Osaer en Lauren Grusenmeyer
Saturday, 14 October • 08:30 - 15:30
HP TEAM
Description
ENVISION
Twee verdiepende Kundalini Yoga Day Retreats met Lies Osaer & Lauren Grusenmeyer
To envision the next level of you


Het creëren van jouw droomleven vraagt om een heldere visie en de kracht om stappen te zetten. Maar hoe maak je contact met jouw visie? Hoe maak je het onderscheid tussen je verlangen van binnenuit of de stem van je ego?

Het antwoord is eenvoudig: dat doe je vanuit het pure deel in jezelf, jouw center.
Daar leeft jouw visie al, daar zijn jouw stappen al helder en daar ligt jouw kracht om jouw visie uit te dragen en te manifesteren.

Tijdens deze twee Kundalini Yoga day retreats ontdek en ervaar jij hoe je verbinding maakt met die pure bron. Dat doen we aan de hand van Kundalini Yoga en meditatie, verdiepende teachings en creatieve embodiment sessies.

Tijdens de eerste dag maak jij contact met die pure bron in jou.
Zo ontvang en creëer jij jouw heldere visie.
Jouw visie verdiepen we tijdens dag twee. Hoe maak je van jouw droom jouw realiteit? Hoe zorg je dat jouw verlangens ook echt gaan leven? Tijdens deze dag maak jij de kracht wakker om jouw visie te belichamen en uit te dragen.

Zo creëer jij een leven dat jou voldoening geeft en voedend is voor jouw soul. En dat wensen we je toe.



Dag 1 - Receive the vision

Onze visie bestaat al helder in het pure deel van onszelf. Dat pure deel communiceert met ons via onze intuïtie. Een innerlijke stem die jou gidst op jouw pad.

Jouw intuïtie en bron puur houden, ontdoen van onnodige ruis en haar guidance ontvangen is een practice. Tijdens deze dag focussen we op die pure verbinding en het clearen van jouw intuïtief kanaal zodat jij contact kan maken met jouw visie. De meditaties, teachings en kracht van de groep brengen je recht naar de diepere laag waar de wisdom van je soul zich ontvouwt.

Hoe vroeger in de ochtend we daarmee verbinden, hoe minder ruis er op de verbinding zit. Daarom komen wij samen om 8u30 en nodigen we jou uit om de externe prikkels tot een minimum te beperken in je rit naar de studio.

Bovendien is het zaterdag 14 oktober nieuwe maan eclips in weegschaal. Een krachtig kosmisch moment waarop onze energie helder is en we eenvoudig kunnen intappen op onze persoonlijke visies.

Een eclips periode is een kosmisch portaal waarin we de energie ontvangen om stappen te zetten op onze Destiny Line, het pad van onze Ziel en waar we voldoening ontvangen.


8u30 - 12u30: Kundalini Yoga, mystical envision teachings en diepe meditatie
12u30 - 13u30: vegan lunch
13u30 - 15u30: Gong integratie en creatief envision moment
€111, inclusief lunch & btw