Pralaya XL saturday morning class!
Saturday, 1 April • 10:00 - 12:00
Wilfrieda Paessens
Wilfrieda heeft meer dan 2 decennia ervaring in helingswerk op de verschillende lagen van het menselijke zijn. Op yogavlak begon ze met hatha yoga, inner axis ademhaling en meditaties, yin, yoga nidra, en dook na het beoefenen van verschillende yoga-stijlen diep in het pralaya yoga systeem. Daar vond ze verdieping voor het herstellen van balans en het cultiveren van een optimale innerlijke flow. Na een tijd voelde ze kwetsures en blokkades verdwijnen en meer openheid en energiestroming. Dit kunnen ervaren is wat haar drijft om het verder te delen. PRALAYA Het pralaya hatha yoga systeem is sterk anatomisch als basis. We starten met pranayama. Dan wordt er, op een statische manier gewerkt met het openen en versterken van specifieke delen van het lichaam zodat de energie beter kan stromen. De oefeningen wijken vaak wat af van de gekende houdingen. En zijn toegankelijk voor iedereen. Je komt in een ontspannen krachtige staat van zijn en waarnemen.
Description
Pralaya Yoga (ontwikkeld door Robert Boustany) is een yogavorm die de traditionele yoga en moderne wetenschappelijke inzichten combineert om de klachten van onze huidige levensstijl te verminderen. We gaan de gewrichten het (her)uitlijnen om maximale kracht en flexibiliteit te bereiken. Zo gaan we blessures of disbalans herstellen en voorkomen. Je hele houding gaat veranderen en dat voel je zowel mentaal, fysiek als emotioneel.

In de extra lange les, nemen we extra tijd waardoor we nog meer in de beleving kunnen duiken. Intenser , bewuster, dieper… losmaken, versterken, en ontspannen. Daar gaan we voor!

Deze XL class kan ofwel aan de prijs van twee enkele lessen ofwel met twee beurten van je kaart! Email naar info@householdpractice.be als je nog een kaart hebt, dan kunnen we je handmatig inschrijven.